Hava Durumu

Ve maç bitti! Olaylı maçta Bursaspor, Amed'i devirdi...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Bursaspor, sahasında Amedspor'u 2-1 mağlup etti. Yaşanan olayların damga vurduğu maçta çok önemli bir galibiyet elde eden yeşil beyazlı ekip puanını 25’e çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2023 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Ve maç bitti! Olaylı maçta Bursaspor, Amed'i devirdi...

Bursaspor ile Amedspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. hafta mücadelesinde Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Olayların damga vurduğu mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

BURSASPOR EVİNDE KAYBETMEDİ

Yoğun güvenlik önlemleri altında oynanan ve özellikle ilk yarısında sahaya yabancı maddelerin yağdığı maçta Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri, 28. dakikada Çağatay Yılmaz ile 81. dakikada Cenk Şahin kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Bursaspor puanını 25’e çıkararak ligde küme düşme hattından uzaklaşma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

SIRADAKİ RAKİP ESENLER EROKSPOR

Bursaspor, 11 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te İstanbul ekibi Esenler Erokspor’a konuk olacak.

MAÇ ÖNCESİ SAHA KARIŞTI

Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Yoğun güvenlik önlemleri altında başlayan mücadele tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle sık sık durdu.

TRİBÜNDE DİKKAT ÇEKEN PANKARTLAR

Amed spor maçında Bursaspor taraftarlarının açtığı pankartlar ise dikkat çekti. Yeşil-beyazlı tribünlerde "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartları açıldı. Tepki çeken görseller sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Görselleri sokan kamu görevlilerin açığa alındığını belirten Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bursa'daki futbol müsabakasında, futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz. Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.