Hava Durumu

Instagram' a 3 yeni özelllik!

Popüler sosyal medya platformu Instagram, ‘sessiz mod’ dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik kullanıma sundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Instagram' a 3 yeni özelllik!

‘Zamanınızı yönetmenin ve odaklanmanın yeni bir yolu’ olarak duyurulan ‘sessiz mod, biri size doğrudan mesaj (DM) gönderdiğinde bildirimleri kapatmanıza ve otomatik yanıt göndermenize imkân tanıyor.

Bu modu etkinleştirdiğinizde herhangi bir bildirim almayacaksınız, profilinizin etkinlik durumu insanlara haber vermek için değişecek ve birisi size DM gönderdiğinde otomatik yanıt gönderebileceksiniz.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Sessiz mod saatlerinizi programınıza uyacak şekilde kolayca özelleştirebilirsiniz. Özellik kapatıldığında, kaçırdıklarınızı yakalayabilmeniz için size bildirimlerin hızlı bir özetini göstereceğiz. Sessiz mod bugünden itibaren ABD, Birleşik Krallık, İrlanda, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki herkes tarafından kullanılabilir ve yakında daha fazla ülkeye getirmeyi umuyoruz” denildi.

Önerilerinizi yönetmenin yeni yolları ve ebeveyn denetimi

Instagram ayrıca kullanıcıların, uygulamada gördüğü içerikler üzerinde daha fazla kontrol sağlaması amacıyla ‘İlgilenmiyorum’ özelliğini geliştirdiğini açıkladı. Artık Keşfet kısmında ilgilenmediğiniz birden fazla içeriği aynı anda gizleyebileceksiniz. Bunun yanı sıra önerilen içeriklerde görmek istemediğiniz kelime, kelime öbeği, emoji veya hashtag listesi seçmek mümkün olacak. Bu özelliğe Ayarlar > Gizlilik > Gizlenen Sözcükler bölümünden erişebileceksiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.