Hava Durumu

Instagram'da yeni dönem! Zorunlu olacak! 'Sicil kaydı da gönderelim...'

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan instagram, yeniliklerine devam ediyor. Kullanıcılar artık takip isteği atarken takip etme nedenini belirtmek zorunda kalacak. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Instagram'da yeni dönem! Zorunlu olacak! 'Sicil kaydı da gönderelim...'

Geçmişte birçok Instagram özelliğini önceden haber vererek paylaşan Alessandro Paluzzi'ye göre Instagram, hesabını gizli kullanmayı tercih edenleri yakından ilgilendiren bir özellik üzerinde çalışıyor. Paluzzi tarafından, yeni bir dönemi işaret eden bu özelliğin haberinin verilmesi sonrası sosyal medyadan ise deyim yerindeyse yorum yağdı.

İtalyan yazılımcı Alessandro Paluzzi'nin paylaşımlarına göre, instagram kullanıcıları artık takip istekleri atarken, kişiyi neden takip edilmek istediklerini belirtmek zorunda kalacaklar.

Bir kullanıcı bir işletmeyi takip etmek istiyorsa, işletmenin ürünlerini veya hizmetlerini beğendiğini belirtebilir. Bir kullanıcı ise başka bir kullanıcıya takip isteği gönderiyorsa, onunla neden arkadaşlık kurmak istediğini belirtmesi gerekecek.

Bu tür değişikliklerle birlikte, sosyal medya platformlarında kullanıcı deneyimini geliştirme ve daha güvenli bir ortam sağlama amaçlanıyor.

Instagram'ın bu yeni özelliği henüz faaliyete geçmedi. Fakat, önümüzdeki dönemde kullanıma sunulması bekleniyor.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI: "CV DE GÖNDERELİM TAM OLSUN"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.