Hava Durumu

Instagram kullanıcılarına yeni özellik! Like butonlarına yapılan değişiklik çok beğenilecek

Sosyal medya platformu Instagram yeni beğeni reaksiyonu için çalışmalara başladı. Test aşamasındaki uygulama kullanıcılar tarafından merak ediliyor. İşte yeni özellik hakkında merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Instagram kullanıcılarına yeni özellik! Like butonlarına yapılan değişiklik çok beğenilecek

Shiftdelete'de yer alan haber doğrultusunda sosyal medya analizi Alessandro Paluzzi, yeni Instagram'ın yeni beğeni reaksiyonunu test ettiği ifade edildi. Teknoloji ilerlerken yenilikler de beraberinde geliyor. Yeni güncellemeler ile kullanıcılar yeni özelliklerle buluşurken test aşamasında olan özelliklerde dikkat çekiyor. İşte yeni özellik hakkında merak edilen detaylar…

INSTAGRAM'DAN BİR YENİLİK DAHA

Paluzzi’nin paylaşımında yer alan açıklamalar kapsamında yeni özellik hakkında detaylı bir bilgilendirme olmasa bile özelliğin nasıl göründüğü videoda yer alıyor.

Şimdilerde kullanıcıların beğeni yapmak için ortaya çift tıklaması sonucunda beyaz renkte bir kalp görülüyor. Sağ alt köşede beğeni sekmesine tıklayarak yapılan Beğeni için de güncelleme yapılırken ekranda herhangi bir ifadenin yer almadığı görülmektedir. Yeni güncelleme ile beğeni reaksiyonu kırmızı renkte beğeni simgesi ve aşağıdan yukarıya doğru ekranda hareket eden bir simge olarak görülmektedir.

Yeni özellik şimdilerde Sadece test aşamasında olsa da ilerleyen süreçte kararlı sürme gelmesi planlanıyor. Özelliğin kısa bir süre içerisinde tüm kullanıcıların kullanımına açılacağı düşünülüyor. Sosyal medya ödevi daha önce yaptığı Bir açıklamada ise mağaza sekmesinin kalkacağını ifade etti. Markalar ile işbirliği içerisinde olan Instagram küçük girişimcilerin de platform üzerinden kolay bir satış yapmasını sağlamaktadır. Mağaza sekmesinden satıcılara ulaşırken Adam Mosseri tarafından yapılan bir açıklama doğrultusunda sade ve kullanışlı bir tasarım ile yeniden platformda yer alacağı aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.