Hava Durumu

Instagram yıllardır beklenen bir özelliği nihayet hayata geçirdi!

Instagram, içerik üreticilerin için hem gönderi ve Reels videoları için planlama özelliği getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2022 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2022 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Instagram yıllardır beklenen bir özelliği nihayet hayata geçirdi!

Instagram'daki içerik üreticileri Reels videolarının yanında diğer gönderileri de direkt Instagram'da planlama imkanına kavuşuyor.

TikTok karşısında Reels videolarıyla mücadele eden Instagram, kısa bir süre önce içerik üreticilerinin yıllardır talep ettiği ve işleri çok daha kolaylaştıracak özelliği platformda sundu.

PLATFORMDA ARTIK PLANLAMA YAPMAK MÜMKÜN

İçerik üreticileri, paylaşımlarını tıpkı Facebook gönderisi planlar gibi planlayabilecek. Öte yandan planlama özelliğini yalnızca 'Profesyonel' hesaplar kullanabilecek. Yine de bunun ötesinde isteyen herkes hesabını profesyonel hesaba dönüştürüp bu özelliği kullanmaya başlayabilir.

İçerik üreticileri, Instagram’a gelen yeni özellik sayesinde hazırladıkları Reels videolarını, fotoğrafları ve kaydırmalı gönderileri 75 gün sonrasına kadar gönderi planlama yapabilecekler.

İzlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde:

Instagram'da gönderi paylaşacakmış gibi tıklayın, daha sonra gönderiyi paylaşmadan önce 'gelişmiş ayarlar' seçeneğine tıklayın.  Karşınıza 'bu gönderiyi planla' seçeneği çıkacak buraya tıklayın. Daha sonra gönderiyi paylaşmak istediğiniz gün ve saati belirleyin. Bir önceki sayfaya dönerek 'planla' seçeneğine basın ve tamamdır. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.