Hava Durumu

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısına kötü haber! Artık ücretli oluyor iddiası...

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp aldığı tepkilere rağmen ücretli olacağı paylaşıldı ve fiyatının da belli olduğu aktarıldı. Peki WhatsApp ne zaman ücretli olacak? Ne kadar ödenecek? Detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2022 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Milyonlarca WhatsApp kullanıcısına kötü haber! Artık ücretli oluyor iddiası...

Kişisel verilerin korunmasına yönelik yaptığı güncellemelerle dikkatleri üzerine çeken WhatsApp iddialı büyümesine devam ettiği belirtilerek milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp’tan flaş bir karar alındığı aktarıldı. Facebook’un sahibi olan META tarafından satın alınan WhatsApp herkes tarafından ücretsiz olarak kullanılan bir uygulama olduğu belirtilerek artık ücretli olacağı aktarıldı.

ÜCRET ÖDEMEYENLER NE YAPACAK?

Ücret ödemesi yapanlar WhatsApp tarafından sağlanan daha fazla özellik ve yenilikten faydalanabilecekleri belirtilerek ücret ödemek istemeyenler ise klasik sürümü kullanmaya devam edeceği vurgulandı.

Alınan haber sonrası milyonlarca kişi ‘WhatsApp ücretli olduğu zaman ne kadar ödeme yapılacak?’ sorusunu gündeme taşıdı. Henüz net bir bilgi gelmezken WatsApp’ın bağlı olduğu Meta şirketinin sahibi Mark Zuckerberg, WhatsApp için şaşırtan bir açıklama da bulundu. Mark Zuckerberg yaptığı son açıklama da, WhatsApp’ın tüm dünyada ciddi bir konuma sahip olduğunu belirten Zuckerberg, yaptığı yeni çalışmalarını Metaverse’e çevirmiş durumda.

TARİH VERİLMEDİ

WhatsApp’ın ücretli olmasına ilişkin net bir bilgi ve tarih paylaşmayan Zuckerberg, özellikle WhatsApp uygulaması için ücretli bir versiyon olabileceğinin gündemlerinde yer aldığını paylaştı. Bununla beraber ücretli WhatsApp versiyonunun aylık 1 dolar olacağı kulislerde konuşulanlar arasında yer aldığı aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.