Hava Durumu

WhatsApp bomba özelliği sonunda duyurdu! Gizlemenize gerek kalmayacak

Dünyanın en yaygın kullanıcı ağına sahip haberleşme uygulaması WhatsApp, büyük bir özelliğini daha duyurdu. Kısa süre içerisinde tüm kullanıcılarına sunacağı özelliği henüz beta sürümünde test eden WhatsApp, bu hamlesi ile kullanıcı ağını daha da genişletmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
WhatsApp bomba özelliği sonunda duyurdu! Gizlemenize gerek kalmayacak

Dünya çapına en yaygın kullanılan haberleşme uygulaması olan WhatsApp, her geçen gün yeni bir özelliği daha duyuruyor. Yaptığı yenlikler ile sürekli güncel kalan ve kullanıcılarının isteklerine göre şekillenen WhatsApp bu kez tüm dengeleri sarsacak bir özelliğin duyurdu. İşe WhatsApp'ın kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara sunacağı o özellik:

WhatsApp'ta artık mesajlarınız kilitli: WhatsApp son özelliğine Chat Lock adını verdi. Chat Lock özelliği ile birlikte artık sohbetlerinizi kendinize saklayabileceksiniz. Saklanan sohbetler dışarıdan okunamayacak. Bildirim ekranında bu sohbetten gelen mesajlar için isim ya da mesaj içeriği görünmeyecek. Bu sayede tek bir sohbeti korumak için bildirimleri gizlemenize gerek kalmayacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.