Hava Durumu

YouTube'dan tarihi karar! 24 saat boyunca...

Dünyanın önde gelen sosyal medya platformları arasında yer alan YouTube, topluluk kurallarını ihlal eden kullanıcılarına ceza vereceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2022 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2022 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
YouTube'dan tarihi karar! 24 saat boyunca...

15 Şubat 2005'te kurulan ABD merkezli sosyal medya platformu YouTube, tarihi bir karar aldı. Dünya genelindeki en yaygın sosyal medya platformları arasında yer alan YouTube, topluluk kurallarını ihlal eden kullanıcılarına ceza vereceğini açıkladı.

YouTube nefret dolu söylemleri engellemek için topluluk kurallarını ihlal eden kötü yorumlarla ilgili yeni bir güncellemeyi duyurdu.

Dünyanın önde gelen sosyal medya platformları arasında yer alan YouTube, aldığı kararla kullanıcıların kötü yorumlarda bulunarak topluluk kurallarını ihlal etmesi halinde 24 saat boyunca başka yorum atmasını engelleyecek.

NTV'nin TechCrunch’dan derlediği habere göre, şirket artık kötü kullanım amaçlı yorumları tespit ederek kaldıracak ve kullanıcıya topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle bir bildirim bırakacak.

Kullanıcılar, yorumları kaldırıldığında geri bildirimde bulunabilecek. Ancak YouTube tarafından henüz geri bildirimlere yardımcı olup olunmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.