Hava Durumu

3 çocuk babasının kahreden sonu! 'Takip ediliyoruz' diyen kızlara yardım etti, öldürüldü...

Kan donduran olay Afyonkarahisar'da yaşandı. 2 kızın çalıştığı yere gelip yardım istemesi üzerine 2 şahısla tartışan Engin Taş, kavgaya dönüşen olayda boynundan bıçaklandı. Taş, kanlar içinde yerde kalırken, ihbarla bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Taş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Engin Taş'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
3 çocuk babasının kahreden sonu! 'Takip ediliyoruz' diyen kızlara yardım etti, öldürüldü...

Afyonkarahisar'da, Engin Taş'ın sokakta tartıştığı kişiler tarafından boynundan bıçaklandıktan sonra götürüldüğü hastanede yaşamını yitirmesinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

Olay yerindeki güvenlik kameraları ile görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan ekipler, kavgaya karıştığı belirlenen S.Ç. (19) ve yeğeni V.Ç.'yi (16) gözaltına aldı. İki şüphelinin polis merkezindeki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

KIZLARA YARDIM EDERKEN ÖLDÜRÜLMÜŞ

Engin Taş'ın çalıştığı fırına gelen 2 kızın, 2 erkeğin kendilerini takip ettiğini söylediği ve yardım istediği iddia edildi. Kızların yardım talebi üzerine Engin Taş'ın S.Ç. ve V.Ç.'yi uyardığı, daha sonra çıkan tartışmanın ardından iki kişi tarafından boynundan bıçaklandığı öne sürüldü.

Afyonkarahisar'ın Erkmen beldesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilen Engin Taş'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.