Hava Durumu

4 gün önce satın aldıkları ev, bir aileye mezar oldu! Geriye kalan fotoğraf yürekleri parçalıyor...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki deprem, İsmail ve Zeliha Taşkın çifti ile 3 çocuğunu 4 gün önce aldıkları evde yakaladı. 5 kişilik Taşkın Ailesi günler önce aldıkları evin sevincini sosyal medya hesaplarından yaptıkları "Evimizi aldık şükürler olsun. Allah daha iyilerini olmayanlara nasip etsin" mesajıyla paylaşmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2023 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2023 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
4 gün önce satın aldıkları ev, bir aileye mezar oldu! Geriye kalan fotoğraf yürekleri parçalıyor...

5 kişilik Taşkın Ailesi, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlere 4 gün önce aldıkları evde yakalandı.

"EVİMİZİ ALDIK ŞÜKÜRLER OLSUN"

5, 7 ve 9 yaşlarında 3 çocukları olan İsmail ve Zeliha Taşkın çifti, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde satın aldıkları evin mutluluğunu sosyal medya hesaplarından "Evimizi aldık şükürler olsun. Allah daha iyilerini olmayanlara nasip etsin" mesajıyla paylaşmışlardı.

İKİNCİ DEPREMDEN KAÇAMADILAR

Kahramanmaraş'ı vuran 7.7'lik ilk depremden kaçmayı başaran Taşkın ailesi, daha sonra döndükleri yeni evlerinde 7.6'lık ikinci depreme yakalandılar.

SAATLER SONRA ACI HABER GELDİ

Enkaz altında kalan 3'ü çocuk 5 kişiden acı haber saatler sonra geldi. Aileden geriye sosyal medyada paylaştıkları yeni evlerinin tapusu kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.