Hava Durumu

Aldatıldığını düşündü, eşine kurşun yağdırdı! Savunması ise bir hayli ilginç...

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Ahmet Akcan eşi Dilan Akcan'ın cep telefonunda yabancı numaralı aramayı görünce aldatıldığını düşünüp, kadını önce darbetti, ardından tabanca ile vurdu. Dilan Akcan tedavisi sonrası taburcu olurken, evinin odunluğunda yakalanan Ahmet Akcan eşine vurmadığını, kayınvalidesinin iftira attığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2022 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Aldatıldığını düşündü, eşine kurşun yağdırdı! Savunması ise bir hayli ilginç...

Adana'da Ahmet Akcan, 6 yıllık eşi Dilan Akcan'ın cep telefonuna gelen yabancı numaralı aramayı görünce aldatıldığını düşündü. Akcan önce eşini darbetti, ardından belinden çıkardığı tabanca ile vurdu. Dilan Akcan kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli kaçtı.

ODUNLUKTA YAKALANDI

İhbarla gelen sağlık ekiplerince Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dilan Akcan, tedavisinin ardından taburcu oldu, ardından polise şikayette bulundu. Polis, şüphelinin saklanmış olabileceği adreslere baskın yaptı. Ekipler, 19 Ekim'de Ahmet Akcan'ı evinin odunluğunda saklanırken yakaladı. Akcan'ın ayrıca uyuşturucu satışından suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

"MAHALLEDEKİ AĞABEYLER İLE GÖRÜŞECEĞİM"

Ahmet Akcan'ın, olaydan sonra ailesinin yanına giden eşini zorla eve getirdiği, şikayetini çekmesi için de baskı yaptığı öne sürüldü. Şüphelinin arandığı süreçte Dilan Akcan'ın ya da ailesinin ihbarda bulunmadığı bildirildi. Polis merkezine götürülen Ahmet Akcan, ifadesinde, eşine vurmadığını, kayınvalidesinin iftira attığını iddia etti. İşlemleri sonrası sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne götürülen Ahmet Akcan, gazetecilere, "Çok kısa bir aradan sonra tek tek mahalledeki ağabeyler ile görüşeceğim. Onlar kendilerini iyi biliyor. Sadece çok kısa bir ara. Yanlış anlaşılmadan dolayı gözaltına alındım" dedi. Adliyeye sevk edilen Akcan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.