Hava Durumu

Annesini öldüren babasından şikayetçi olmadı! Sözleri duruşmaya damga vurdu

Isparta'nın Edirdir ilçesinde hemşire eşi Selver Bulut'u öldürdüğü suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle yargılanan Mustafa Bulut'un oğlu C.B., asıl mağdurun babası olduğunu ve şikayetçi olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Annesini öldüren babasından şikayetçi olmadı! Sözleri duruşmaya damga vurdu

Sekibağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda; evde çıkan tartışmada Mustafa Bulut, hemşire eşi Selver Bulut'u (49) başından tüfekle vurup öldürdü. Gözaltına alınıp, tutuklanan Mustafa Bulut (67) hakkında 'kadına, eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

"BU OLAYDA ASIL MAĞDUR BABAMDIR"

Mustafa Bulut'un, Isparta 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Duruşma başlamadan önce mahkeme başkanı, sanık ile maktulün oğlu C.B.'ye, "Sanıktan şikayetçiysen seni müşteki olarak kabul edeceğim. Şikayetçi değilsen tanık olarak dinleyeceğiz. Kararını ver" dedi. C.B. de, "Bu olayda asıl mağdur babamdır. O yüzden şikayetçi değilim" cevabını verdi. Bunun üzerine mahkeme başkanı, tanıklık yapması için C.B.'nin salon dışında beklemesini istedi.

AVUKAT BULMASI İÇİN SÜRE VERİLDİ

İşitme sorunu olan ve duruşma salonunda söylenenleri güçlükle duyan sanık Mustafa Bulut, savunmasını avukat aracılığıyla yapmak istediğini, bu nedenle süre verilmesi talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, talebi kabul edip, duruşmanın ertelenmesine hükmetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.