Hava Durumu

AVM'de ortalık fena karıştı! Yemeği beğenmeyince garsonu tekme tokat dövdüler...

İstanbul'da hamburger köftesinin pişmediğini söyleyen müşteriler ile bir garson arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda restoran çalışanı tekme tokat dövüldü. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com

Olay İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Yemek katında hamburger sipariş eden genç kız, köftenin pişmediği iddia ederek hamburgeri değiştirmek istedi. Bu durumu kendi müdürüne soran personel ise, hamburgeri değiştiremeyeceklerini söyleyerek isteği reddetti. Duruma sinirlenen genç kız ile çalışan arasında tartışma yaşandı. Sözlü tartışma esnasında iddiaya göre çalışan personel, genç kıza argo cevap verince ortalık karıştı.

TEKME VE TOKATLAR HAVADA UÇUŞTU

Genç kızın alışveriş merkezinde bulunan arkadaşları, personeli tekme tokat dövmeye başladı. O anlarda sandalyeler de havada uçuştu. Tarafları sakinleştirmek hiç kolay olmadı, olayın giderek büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kavga eden kişiler polis tarafından ayırıldı. İki taraf birbirinden şikayetçi olarak polis merkezine götürüldü. AVM'nin adeta savaş alanına döndüğü olay, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına da yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.