Hava Durumu

Belediye ihalesi nedeniyle iki grup arasında çatışma çıktı! Çok sayıda ölü var...

İzmir'in Menderes ilçesinde kahvehanede iki grup arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Çevrede korku ve paniğe neden olan çatışmada 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. İki grup arasında belediye ihalesi nedeniyle husumet oluştuğu, aralarında buna bağlı borç meselesi olduğu, anlaşmayınca da silahlı kavganın çıktığı bildirildi

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Belediye ihalesi nedeniyle iki grup arasında çatışma çıktı! Çok sayıda ölü var...

Olay,  ilçede bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, alacak-verecek nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup konuşmak için kahvehanede bir araya geldi.

Taraflar arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Kahvehanede bulunan müşteriler panik ve korku içerisinde kaçışırken, silah sesleri çevrede de endişe yarattı.

İki gruptaki kişilerin de silahlarla ateş açtığı çatışmada 7 kişi vücutlarına isabet eden kurşunlarla yere yığıldı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede silahla vurulan Timuçin Altınel, Süreyya Bayrak, Barış Coşgun, Rıdvan Bağcalı ve Ozancan Doğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kavgada yaralanan M.Y. ve A.K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

KAVGANIN NEDENİ: İHALE NEDENİYLE ALACAK HUSUMETİ

Olaya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. İki grup arasında daha önce yapılan bir belediye ihalesi nedeniyle husumet yaşandığı, aralarında buna bağlı borç meselesi olduğu, anlaşmaya varılamadığı için de silahlı kavganın çıktığı öğrenildi.

GEÇEN YIL DA KAVGA ETMİŞLER

İki grup arasında geçen yıl da bir emlakçı önünde silahlı kavga yaşandığı belirtildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.