Hava Durumu

Bir anda hayatı değişti! Asgari ücretle çalışıyordu, milyonluk oldu...

Malatya'da bir mağazada asgari ücretle çalışan 32 yaşındaki işçi, 20 TL'ye aldığı Kazı Kazan kuponuyla 1 milyon TL ikramiye kazandı. Talihli işçinin 1 ay önce evlendiği ve borçları olduğu öğrenildi. Kuponu satan bayi, "İhtiyacı olan biriydi. ikramiyenin çıkmış olmasına biz de sevindik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2022 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2022 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bir anda hayatı değişti! Asgari ücretle çalışıyordu, milyonluk oldu...

Malatya'nın Hamidiye Mahallesi'nde bir giyim mağazasında asgari ücretle çalışan ve 1 ay önce evlendiği öğrenilen kişi, 17 Ekim'de iş yerinin olduğu bölgedeki bayiden 20 TL vererek, '20'ye Katla' adı verilen Kazı Kazan kuponunu aldı.

Kuponu kontrol eden talihli, 1 milyon TL'lik ikramiyenin kendisine çıktığını fark etti. Talihli daha sonra teyit için bayiye gitti. Bayi işletmecisi Can Ulaş Yaylagül, ikramiyenin kendisine çıktığını doğruladı.

Can Ulaş Yaylagül, "1 milyon TL ikramiye çıkan müşterimizi tebrik ederiz. Müşterimiz asgari ücret ile çalışan bir işçiydi. Geçen ay evlenmişti ve borcu vardı. 'Ağabey, çok sevindim' dedi. Arada gelip, Kazı Kazan oynuyordu. İhtiyacı olan biriydi; ikramiyenin çıkmış olmasına biz de sevindik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.