Hava Durumu

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir aile paramparça oldu...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde zehirlenerek hayatını kaybeden 6 aylık bebeğin ardından 6 yaşındaki ablası da hayata gözlerini yumdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bu acıya yürek dayanmaz! Bir aile paramparça oldu...

Edinilen bilgiye göre, Ortakent Mahallesi'nde yaşamını sürdüren Sandık ailesinin bireyleri, iddiaya göre, yedikleri bir gıdadan zehirlendi. Fenalaşan anne ile 3 çocuğu Bodrum Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.
Annesinin sütünden zehirlendiği sanılan 6 aylık Uraz Sandık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Anne İnci Sandık ve oğlu Taha Sandık'ın hayati tehlikesi bulunmazken, durumunun ağır olduğu öğrenilen 6 yaşındaki Karya Sandık ise Bodrum’daki ilk tedavisinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavisi süren Karya da hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları, hastanede sinir krizleri geçirdi.

Uraz ve Karya Sandık için bugün Ortakent Köyiçi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene baba Alp Sandık, anne İnci Sandık ve yakınları ile Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve çok sayıda kişi katıldı. Kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada elde edilen ilk bulgulara göre zehirlenmenin evin haşerelere karşı ilaçlanması sebebiyle meydana geldiği belirlendi. Bunun üzerine ilaçlamayı yapan ve baba Alp Sandık'ın da 35 yıllık arkadaşı olduğu öğrenilen H.K., gözaltına alındı. Kullanılan ilacın ise tarım ilacı olduğu tespit edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, anne İnci Sandık'ın Muğla'da hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.