Hava Durumu

Bu neyin kafası! Muhabir, enkaz altındaki vatandaşa mikrofon uzattı! İşte o skandal anlar...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken bazı skandallar da yaşanıyor. Son skandala Habertürk muhabiri Tuğba Södekoğlu imza attı. Enkazın içine girip, gülümseyerek enkaz altındaki depremzedeyle konuşmaya çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2023 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2023 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bu neyin kafası! Muhabir, enkaz altındaki vatandaşa mikrofon uzattı! İşte o skandal anlar...

Habertürk muhabiri Tuğba Södekoğlu, Kahramanmaraş'ta "Ben çıktım ama annem, babam ve kardeşim enkazda, kaç gündür tek bir araç bile gelmedi" diyen depremzedenin sözlerini kesip oradan uzaklaşmasıyla tepkileri üzerine çekmişti. Södekoğlu bir kez daha ama bu sefer görenlerin küçük dilini yuttuğu bir yayın skandalına daha imza attı. 

Enkaz altındaki deremzedeye mikrofon uzattı

Tuğba Södekoğlu, altından ses gelen bir enkazın bayından canlı yayın yaptı. Enkaz altına mikrofon uzatan Södekoğlu, enkaz altındaki aileye isimleriyle seslenip kaç kişi olduklarını sordu. Enkaz altındaki depremzedelerin 5 kişiyiz demesi canlı yayına da çıkarken, Dölekoğlu, gülerek yaşananları anlatmaya devam etti. 

Kahramanmaraş’tan HaberTürk yayınına bağlanan Södekoğlu, deprem enkazından çıkarılan bir genç kadına mikrofon uzatmış ve “Ben enkazdan çıktım ama annem, babam, kardeşim enkazın içinde. Kaç gündür bekliyoruz, tek bir araç bile göndermiyorlar. Ekipler asla gelmiyor. Ben kardeşimden ses duydum ‘Abla ne olursun beni kurtar’ dedi. Ve Hiç kimse gelmiyor asla” diye konuşurken röportajı kestip oradan uzaklaşmıştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.