Hava Durumu

Bursa'nın komşu ilinde ilginç olay! Ne bekliyordu, başına bakın ne geldi...

Balıkesir'de yaşayan Ali Talay, doğal gazı olmayan evine gelen faturayla neye uğradığını şaşırdı. 782 liralık faturayla şoke olan Talay, ''Telefonuma '782.35 lira gecikmiş borcunuz var' diye mesaj gelince şaşırdım. Evime henüz gaz bağlanmadı. İkinci mesajda da gaz kesme ihbarnamesi hazırlandığı belirtildi. Biz 4 aydır gaz bağlanacak diye beklerken böyle bir sürprizle karşılaştık. İnşallah, bu düzeltilir'' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2022 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2022 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'nın komşu ilinde ilginç olay! Ne bekliyordu, başına bakın ne geldi...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Ören Mahallesi Eczacı Rasim Caddesi 2031. Sokak'ta oturan Ali Talay’a ait eve gazdan önce fatura geldi. Gaz için yaklaşık 4 ay önce başvurduğunu anlatan 45 yaşındaki Ali Talay, “Tüm evrakları tamamlayıp vermeme rağmen bu güne kadar gaz bağlanmadı.

782,35 TL BORÇ GELDİ

Sorduğumuzda sistemde bir hata olduğunu, kısa zamanda bağlanacağını söylediler. Geçtiğimiz günlerde telefonuma '782.35 lira gecikmiş borcunuz var' diye mesaj gelince şaşırdım.

Gelen ikinci mesajda ise borcumuz ödenmediği için gaz kesme ihbarnamesi hazırlandığı yazıyordu. Biz 4 aydır gaz bağlanacak diye beklerken böyle bir sürprizle karşılaştık. İnşallah, bu düzeltilir ve en kısa zamanda da gazımız bağlanır diye bekliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.