Hava Durumu

Bursa'nın komşu ilinde korkunç kaza! Çok sayıda ölü var

Balıkesir’de sabaha karşı aynı yönde seyreden iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı otomobilde bulunan 2’si çocuk toplam 5 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. 

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2022 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'nın komşu ilinde korkunç kaza! Çok sayıda ölü var

Balıkesşr, Manisa sınırında meydana gelen kazada Bedri Kebiç yönetimindeki 54 ZP 870 plakalı araç ile aynı yönde seyir halinde olan Salih A'nın kullandığı 34 POL 36 plakalı araçlar çarpıştı. Arkadan çarpma sonucu meydana gelen kaza sonrası önde bulunan araç hurdaya döndü.

Kazaya tanık olan diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Manisa ve Balıkesir itfaiyelerinin birlikte müdahale ettiği kazada, 54 ZP 870 plakalı araçta bulunan 33 yaşındaki Bedri Kebiç, 28 yaşındaki Beyhan Kebiç, 47 yaşındaki Seyhan Akkuş, 2 yaşındaki Berat Ömer Krbiç ve 1 yaşındaki Bedirhan Kebiç  hayatını kaybetti. Öndeki otomobile arkadan çarpan diğer araçtaki sürücü Salih A. ve Kazım A. ise yaralandı.. 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI 
Yaşanan korkunç kazanın ardından Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, açıklamada bulundu. Vali Şıldak, "İstanbul-İzmir otoyolu Manisa ile Balıkesir sınırında bir trafik kazası yaşadık ve maalesef 5 vatandaşımızı kaybettik.

İzmir istikametine ilerleyen 2 aracın karıştığı kazada arkadan gelenin öndekine çarpması neticesinde öndeki araçta bulunan 5 vatandaşımız olay yerinde hayatlarını kaybettiler, 2 vatandaşımız da yaralandı. Durumları iyi. Otoyoldaki kazanın nedenleri araştırılıyor. Savcılarımız da olay yerinde incelemelerde bulunup gerekli işlemleri yaptı, ben de gerek olay yerinde gerek hastanede bulunarak sürecin takibini yaptık. Üzücü bir kaza, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.