Hava Durumu

'Cennetten bir kare' diye reklamı yapılmış! 1000 kişinin yaşadığı rezidans yerle bir oldu...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremden etkilenen Hatay’ın Antakya ilçesinde, yapımı 2013'te tamamlanan 12 katlı ve 250 daireli Rönesans Rezidans, depremde yerle bir oldu. Enkaz altında çok sayıda kişi olduğu öğrenilirken, rezidansı yapan şirketin, sosyal medyadan fotoğraflarını paylaşarak rezidansın reklamı için ‘Cennetten bir kare’ yazdığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2023 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2023 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
'Cennetten bir kare' diye reklamı yapılmış! 1000 kişinin yaşadığı rezidans yerle bir oldu...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremden etkilenen 10 ilden biri olan Hatay’ın Antakya ilçesinde 2013 yılında yapılan 250 daireli ve 12 katlı Rönesans Rezidans, depremde çöktü. Rezidansın enkazı havadan görüntülendi.

'CENNETTEN BİR KARE' PAYLAŞIMI

Yaklaşık 1000 kişinin yaşadığı tahmin edilen rezidansta çok sayıda kişinin enkaz altında kaldığı belirtildi. Bölgeye ulaşan arama-kurtarma ekiplerince çalışmalar sürdürülürken, inşaatı yapan şirketin, 2013'te rezidansın fotoğraflarını sosyal medyadan ‘Cennetten bir kare, Rönesans Rezidans’ notuyla paylaştığı ortaya çıktı.

Rezidansın bulunduğu sokaktaki 12 katlı başka bina da deprem nedeniyle yıkıldı. Rezidans ve diğer apartmanda enkaz altındakileri kurtarmak için ekipler, çalışmalarını sürdürüyor. Enkazda yakınları olanlar ise yapının yakınında gelecek iyi haberleri bekliyor.

HATAYSPORLU TANER SAVUT VE CHRİSTİAN ATSU DA RÖNESANS REZİDANS'IN ENKAZI ALTINDA

Öte yandan Hataysporlu futbolcu Kerim Alıcı, sportif direktör Taner Savut ve takım arkadaşı Christian Atsu'nun Rönesans Rezidans enkazında olduğunu "Taner Savut ve Christian Atsu enkaz altında. Bir an önce yardım istiyoruz. Ekinci Mahallesi, İnönü Bulvarı, A1 Blok, 9. kat. Rönesans Rezidans, Hatay" notuyla paylaşıp, yardım çağrısında bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.