Hava Durumu

Cinayet şüphelileri, polislere ateş açtı! Komiser yardımcısı şehit oldu...

İstanbul'da bir cinayet şüphelisinin bulunduğu villaya yapılan operasyonda içeriden polislere ateş açıldı. Silahlı saldırıda ağır yaralanan bir komiser yardımcısı şehit oldu. Öte yandan bir polis memuru ise kovalamaca sırasında düşerek hafif biçimde yaralandı. Polislere silahlı saldırıda bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2022 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2022 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Cinayet şüphelileri, polislere ateş açtı! Komiser yardımcısı şehit oldu...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Avcılar'da işlenen bir cinayetle bağlantılı aranan bir şüphelinin Silivri ilçesi Temizkumlar Mahallesi'nde bulunan bir villada saklandığını tespit etti. Polis ekipleri villaya operasyon düzenledi.

İÇERİDEN POLİSLERE ATEŞ AÇILDI

Operasyon sırasında içeriden ateş açıldı. Polise düzenlenen silahlı saldırıda bir komiser yardımcısı silahla, bir polis memuru ise kovalamaca sırasında düşerek hafif biçimde yaralandı.

KOMİSER YARDIMCISI ŞEHİT OLDU

Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Komiser Yardımcısı Alim Nar hayatını kaybetti. Konuyla ilgili açılama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Komiser Yardımcımız Alim Nar bugün Silivri'deki bir operasyonda yaralanmıştı. Maalesef kahraman polisimiz tedavi gördüğü hastanede şehadete erdi. Şehidimiz Alim Nar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun" dedi.

Şehit olan Komiser Yardımcısı Alim Nar'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

SİLAHLI SALDIRIDA BULUNAN 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Konuyla ilgili İstanbul Valiliğinden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, cinayet olayı şüphelisi T.T. ve N.T. isimli şahısların bulunduğu tespit edilen Silivri ilçemizdeki bir adrese, bugün saat 18.30 sıralarında operasyon düzenlenmiştir. Operasyonda şahısların ekiplerimize yönelik ateşle karşılık vermeleri sonucu Komiser Yardımcısı A.N. silahla, polis memuru A.K. ise düşme sonucu yaralanmıştır. Yaralanan görevlilerimiz ivedilikle hastaneye sevk edilmiş olup, tedavileri devam etmektedir. Personelimize silahlı saldırıda bulunan T.T., N.T. ve C.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yaralanan personellerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.