Hava Durumu

'Çocuklarımı cennete gönderdim' dedi, eve koşan polis korkunç manzarayla karşılaştı!

Kocaeli'de polislerin kimlik kontrolü için durdurduğu Murat R., peş peşe "Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim" demeye başladı. Durumdan şüphelenen polisler, Murat R.'nin yaşadığı eve girince 13 yaşındaki Yağmur ve 10 yaşındaki Emre'yi yatakta ölü buldu. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R., polis tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden iki kardeşin boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2023 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2023 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
'Çocuklarımı cennete gönderdim' dedi, eve koşan polis korkunç manzarayla karşılaştı!

Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilinde saat 02.00 sıralarında polis ekipleri, Murat R.'yi kimlik kontrolü yapmak için durdurdu.

"ÇOCUKLARIMI CENNETE GÖNDERDİM"

Bu sırada Murat R., dengesiz davranışlarda bulunup, peş peşe 'Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim' demeye başladı. Durumdan şüphelenen polis ekipleri, Murat R.'den aldığı adresle, Esentepe Mahallesi'nde yaşadığı eve gitti.

EVE GİDEN POLİS 2 ÇOCUĞU ÖLÜ BULDU

Polis ekipleri eve girdiğinde Murat R.'nin çocukları Yağmur ve Emre'yi yatakta hareketsiz buldu. Eve çağırılan sağlık ekipleri, kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi.

GÖZALTINA ALINDI

Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R., polis tarafından gözaltına alındı. Vücutlarında herhangi bir yara veya darp izi bulunmayan çocukların cansız bedenleri ise otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

ÇOCUKLARI ANNESİNİN EVİNE GETİRİP BOĞDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Murat R.'nin 2 çocuğunu, tatil için il dışına çıkan annesinin evine getirdiği, burada da boğduğu ortaya çıktı. Olayın meydana geldiği binada yaşayan Serdar Gün, "Biz bu daireyi şahsın annesine sattık. Şahsın eşiyle aralarında sıkıntı olduğunu düşünüyoruz. Dün akşam 22.30 sıralarında buraya gelip, kendi anahtarıyla girdikten sonra 2 çocuğun boğazını sıkarak öldürmüş.

"ÇOCUKLARI ANNELERİNDEN ALIP BURAYA GETİRMİŞ"

Biz saat 23.30 gibi eşinin feryatlarını duyunca olayı öğrendik. Gece 02.30 gibi savcı geldi. Cenaze arabası ve olay yeri inceleme de vardı. Sonra cenazeleri götürdüler. Burası çocukların babaannesinin evi, ama babaanne evde yok. Antalya'da tatilde. Evin anahtarı bu vatandaşta var. Çocukları bir şekilde annelerinden alıp, buraya getirmiş" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.