Hava Durumu

Daha 19 yaşındaydı! 9 gün sonra ölü bulundu...

Adana'da, kız arkadaşının cenazesinden sonra ailesine 'veda' videosu gönderen ve bir daha haber alınamayan lise öğrencisi Hakan Demiryürek'in, aramaların 9'uncu gününde, zeytin bahçesinde başından vurulmuş halde cansız bedeni bulundu. Demiryürek'in, başına tabancayla ateş ederek yaşamına son vermiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2022 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2022 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Daha 19 yaşındaydı! 9 gün sonra ölü bulundu...

Adana'nın Kozan ilçesinde, 3 Ekim'de hayatını kaybeden kız arkadaşının cenazesine katılan, lise son sınıf öğrencisi Hakan Demiryürek'ten (19) bir daha haber alınamadı.

EKİPLER HER YERDE ARADI

DHA'da yer alan habere göre en son ailesine 'WhatsApp' üzerinden "Veda etmeden gitmek olmaz. Hepiniz iyi insanlarsınız. Sizi seviyorum. Bazıları zayıf olur işte, ben güçlü değilmişim. Köyden kimse cenazeme gelmesin, yapmayın" dediği videoyu gönderen Demiryürek; jandarma, polis, UMKE ve AFAD ekipleri tarafından her yerde aranmaya başlandı.

TELEFON SİNYALİNİN ALINDIĞI NOKTADA ARANDI

Ekipler, iz takip köpekleri eşliğinde, Demiryürek´in cep telefonundan alınan son sinyal noktasında aramalarını yoğunlaştırdı.

ZEYTİN BAHÇESİNDE CANSIZ BULUNDU

Arama çalışmalarının 9'uncu gününde Demiryürek'in, Hacımirzalı Mahallesi Kanal Sokak'ta bulunan zeytin bahçesinde cansız bedeni ulaşıldı.

İNTİHAR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Demiryürek'in, başına tabancayla ateş ederek, yaşamına son vermiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Öte yandan cenazenin bulunduğu yere gelen Hakan Demiryürek'in yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Anne Türkan Demiryürek, güçlükle ayakta durabildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.