Hava Durumu

Dehşete düşüren olay! Polis polisi vurdu, vatandaşlar linç etmek istedi...

Artvin'de akılalmaz bir olay yaşandı. Bir adam eşinden şikayetçi olmak için gittiği polis merkezinde çıkan tartışma sonrası bir polisi vurdu. Vatandaşların linç etmek istediği kişinin de polis olduğu ortaya çıktı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen polis memurunun izinli olduğu ve Trabzon'dan Artvin'in Borçka ilçesine geldiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2022 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2022 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Dehşete düşüren olay! Polis polisi vurdu, vatandaşlar linç etmek istedi...

Olay, Artvin Borçka'da meydana geldi.

Borçka İlçe Emniyet Amirliği’nde meydana gelen olaya göre eşi ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı belirtilen S.M., şikayette bulunmak üzere polis merkezine geldi. Bu sırada belinde tabanca olduğu fark edilen S.M., bekletildiğini öne sürerek polis memurları ile tartıştı.

Çıkan tartışmada belindeki tabancayı çıkaran S.M., karşı caddeye doğru kovaladığı nöbetçi polis memuru A.R.Y'ye ateş etti. Çevredekilerin saldırısına uğrayan S.M., havaya uyarı ateşi açan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Omzundan yaralanan polis memuru A.R.Y. ise gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Borçka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yıldıran buradan da Artvin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Vatandaşların saldırısında yaralanan S.M. de hastanede tedavi altına alındı.

ŞÜPHELİ DE POLİS

Hastanede tedavisi süren şüpheli S.M.'nin de polis memuru olduğu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu ortaya çıktı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen polis memurunun izinli olduğu ve Artvin'in Borçka ilçesine geldiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.