Hava Durumu

Depreme uykuda yakalandılar, çığlık çığlığa uyandılar: 'Allah, bismillahirrahmanirrahim'

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem sonrası saat 04.30'a kadar en büyüğü 2,4 olmak üzere 13 artçı sarsıntı meydana gelirken, depreme uykuda yakalanan bir ailenin çığlıkları ev içindeki kameraya yansıdı. Yerde yatan gencin, ''Allah, Bismillahirrahmanirrahim'' dediği, koltukta yatan kadının ise, ''Bu öncekinden daha büyük oldu'' dediği duyuldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2022 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2022 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Depreme uykuda yakalandılar, çığlık çığlığa uyandılar: 'Allah, bismillahirrahmanirrahim'

İzmir'in Buca ilçesinde gece saat 03.29'da 4,9 büyüklüğünde meydana deprem, Manisa, Aydın ve Balıkesir başta olmak üzere çevre illerde hissedilirken, depremin 20 saniye sürdüğü kalp krizi geçiren bir kişinin ise hayatını kaybettiği duyuruldu. Bununla birlikte depreme uykusunda yakalanan bir ailenin görüntüleri şiddetin boyutunu gözler önüne serdi.

''ALLAH, BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM''

Bir oda içinde annesiyle yatan genç şiddetli sarsıntının etkisiyle çığlık çığlığa kaldı. Gencin ''Allah, Bismillahirrahmanirrahim'' dediği duyulurken, diğer odadan gelen kardeşleri söz konusu genci ve anneyi sakinleştirmeye çalıştı. Depremin bittiği anda koltukta yatan kadın, ''Bu bir önceki depremden daha çok oldu'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.