Hava Durumu

Eczacı kalfasının şeytani planı! 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti...

Ankara'da kalfa ve yardımcısı, çalıştıkları eczanenin sahibine ve yakınlarına gizlice içirdikleri şizofreni ilacı sayesinde 5 yılda 4 milyon lira çaldı. Eczane sahibinin 4 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybetmesine neden olan sinsi plan, ailenin işe başka bir çalışan almasıyla ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Eczacı kalfasının şeytani planı! 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti...

Kanal D'nin haberine göre kan donduran olayın adresi Ankara. Bir eczacı bundan 4 yıl önce işe aldığı kalfanın ardından dikkat dağınıklığı, uyku hali yaşamaya başladı. İşi geçici süreliğine kardeşine devretti. O da kısa bir süre sonra aynı şikayetleri yaşadı.

4 YAŞINDAKİ OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Bir yandan da eczane büyük zarar etmeye başladı. Bazı ilaçların usulsüz alınıp satıldığından şüphelendiler. Eczacı çalışırken bir yandan dikkat dağınıklığı ve algı bozukluğu şikayetleri devam ediyordu. Hayatını değiştiren olay ise 2020 yılında yaşandı. Direksiyon başında uyuya kaldı, duvara çarpıp takla attı. Kazada 4 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Olaydan 7 ay sonra eczacı, eczanede başına gelenlerin sebebi olan ilaç şişesini buldu, etkiketi sökülmüş, saklanmıştı. Şizofreni tedavisinde kullanılan bir ilaç olduğunu fark etti.

HERKESTE ŞİZOFRENİ İLACI GÖRÜLDÜ

Eczacı savcılığa suç duyurusunda bulundu. Eczanede çalışanlardan saç ve kıl örneği alındı. Hepsinde de o şizofreni ilacı tespit edildi. İddianamede kalfa ve yardımcısı olası kastla öldürmeyle suçlandı. Usulsüz ilaç alım satımıyla SGK'yı 1 milyon 700 bin TL zarara uğratmaktan da tutuklandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.