Hava Durumu

Eski eşinin uygunsuz fotoğrafını gönderen kişiyle karşılaştı! Sonrası kanlı hesaplaşma...

İstanbul Fatih'te Özgür D., eski eşi Selma A.'nın uygunsuz fotoğraflarını yolladığı gerekçesiyle Emrah Y.'ye kurşun yağdırdı. Vücuduna 5 kursun isabet eden Emrah Y.'nin hayati tehlikesi devam ederken, silahlı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2023 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2023 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Eski eşinin uygunsuz fotoğrafını gönderen kişiyle karşılaştı! Sonrası kanlı hesaplaşma...

İstanbul Fatih Zeyrek Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Özgür D. mahallede karşılaştığı Emrah Y.'yi silahla vurduktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Saldırıda sokaktaki 3 araca da kurşun isabet etti.

VÜCUDUNA 5 KURŞUN İSABET ETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Emrah Y. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Özgür D.'yi kısa sürede silahıyla birlikte yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Özgür D. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Emrah Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

UYGUNSUZ FOTOĞRAF GÖNDERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan ekiplerin yaptığı araştırmalar sonucunda Özgür D.'nin, Selma A. ile bir süre önce boşandığı ortaya çıktı. Selma A.'nın daha sonra ise Emrah Y. ile ilişkiye başladığı ve bu ilişkinin de bir süre sonra bittiği öğrenildi. Emrah Y.'nin, Özgür D.'ye, Selma A.'nın uygunsuz fotoğraflarını yolladığı ve olayın bu sebeple gerçekleştiği öğrenildi.

KOVALAYARAK ART ARDA ATEŞ ETTİ

Şüpheli Özgür D.'nin farklı suçlardan toplam 10 kaydının olduğu ortaya çıktı. Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Özgür D.'nin Emrah Y.'yi sokakta kovalayarak art arda ateş ettiği görülüyor.

"NAMUS DAVASI DEDİLER"

Müşterisinin arabasına mermi isabet eden Faruk Tiren, “Ben 16.30’da eve gitmiştim. Saat 18.00 gibi dükkan kapandı. Bende müşterinin arabası vardı. Cama isabet etmiş. O camı da ben yaptıracağım. Vuranı da vurulanı da tanımıyorum. ‘Namus davası’ dediler. Duyumlarım bu kadar.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.