Hava Durumu

Evinde ölü bulunan kadının en yakını cinayet şüphesiyle tutuklandı!

İstanbul Fatih'te 76 yaşındaki kadının evinde ölü bulunmasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Kadının oğlu, "üstsoydan akrabayı kasten öldürmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıs, annesinin Alzheimer ve vertigo rahatsızlığı olduğu için sürekli düştüğünü bu yüzden vücudunda morluklar olduğunu savunurken, ilk adli tıp raporu ise bu sözleri yalanladı. Raporda, morlukların düşme sonucu oluşmadığı bilgisine yer verildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2023 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Evinde ölü bulunan kadının en yakını cinayet şüphesiyle tutuklandı!

Fatih'te C.U, 76 yaşındaki annesi N.U'yu Sümbül Efendi Mahallesi Saka Sokak'taki evinde yerde hareketsiz yatarken bulduğunu belirterek komşulardan yardım istedi. Eve gelen sağlık ekipleri N.U'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

KADININ OĞLU TUTUKLANDI

Sağlık ekipleri yaşlı kadının vücudunda morluklar tespit etmesi üzerine C.U, gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.U, "üstsoydan akrabayı kasten öldürmek" suçlamasıyla tutuklandı.

MORLUKLAR DÜŞME SONUCU OLUŞMAMIŞ

C.U'nun hakimlik ifadesinde, annesinin Alzheimer ve vertigo rahatsızlığı bulunduğunu, bu nedenle sürekli düştüğü için vücudunda morluklar oluştuğunu söylediği belirtildi. Mahkemeye sunulan ilk adli tıp raporunda ise morlukların düşme sonucu oluşmadığı bilgisinin yer aldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.