Hava Durumu

Gözü dönen torun, arkadaşıyla birlikte babaannesini çapayla öldürdü! İşte vahşetin nedeni...

İzmir'in Selçuk ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Sevim Çetin (58), 15 yaşındaki torunu E.Ç. ve aynı yaştaki arkadaşı M.M.T. tarafından çapayla öldürüldü. Gözaltına alınan 15 yaşındaki çocuk ve arkadaşı tutuklandı. Olayın babaannenin torunu ile diğer çocuğun arkadaşlık kurmasını istemediği için gerçekleştiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Gözü dönen torun, arkadaşıyla birlikte babaannesini çapayla öldürdü! İşte vahşetin nedeni...

Olay, Atatürk Mahallesi Kubilay Caddesi'nde yaşandı. İlçede yaşayan 15 yaşındaki E.Ç., iddialara göre arkadaşı M.M.T. (15) ile birlikte babaannesi Sevim Çetin'in (58) evine gitti. Aralarında çıkan tartışma sonucu E.Ç., arkadaşının da yardımıyla babaannesine eline geçirdikleri çapa ile vurmaya başladı. Yaşlı kadın, aldığı darbelerle olay yerinde yaşamını yitirdi. Talihsiz kadının cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis tarafından yakalanan E.Ç. ve aynı yaştaki arkadaşı M.M.T., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

AW895660_02

ARKADAŞLIK KURMASINI İSTEMEMİŞ

Olay günü E.Ç.'nin arkadaşı M.M.T.'nin şehir dışından İzmir'e geldiği öğrenildi. Babaanne Sevim Çetin'in torunu E.Ç.'nin M.M.T. ile arkadaşlık yapmasını istemediği ve bu nedenle öldürüldüğü öne sürüldü. E.Ç. ve M.M.T., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.