Hava Durumu

Güpegündüz mide bulandıran olay! Lise öğrencisini zorla ormanlık alana götürdü

İstanbul'da bir şahıs, evinden okula gitmek için yola çıkan 16 yaşındaki lise öğrencisi genç kızı zorla ağaçlık alana götürerek taciz etti. Genç kızın çığlıkları üzerine şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Taciz şüphelisinin kaçarak uzaklaştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansırken, olayı gören bir mahalle sakini "O kadar çok sık yaşanmaya başladı ki biz buradan geçmeye korkuyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2022 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2022 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Güpegündüz mide bulandıran olay! Lise öğrencisini zorla ormanlık alana götürdü

Olay,  Maltepe'de meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, evinden çıkarak okuluna doğru giden M.C. (16) isimli lise öğrencisi genç kızı yol üzerinde bir süre takip etti. Çevrede kimse olmadığı esnada genç kıza arkadan sarılan şüpheli, M.C.'yi ağaçlık alana götürerek fiziki tacizde bulundu.

Genç kızın çığlıkları üzerine şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri taciz olayının yaşandığı ağaçlık alanda incelemelerde bulundu.

Taciz şüphelisinin kaçarak uzaklaştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

"BURADAN GEÇMEYE KORKUYORUZ"

Yaşanan olayı gören mahalle sakini Rengin Atalay, "Burada daha önce de bu olay yaşanmıştı. O kadar çok sık yaşanmaya başladı ki biz buradan geçmeye korkuyoruz. Taciz şüphelisi genç kıza saldırıyı gerçekleştirmiş. Genç kızımızı gördüm. Kızcağız korku içerisindeydi. Tacizci genç kızı taciz ettikten sonra da koşarak uzaklaşıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.