Hava Durumu

Hatay Valisi görevinden istifa etti! Karara tepki yağıyor...

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da Vali Rahmi Doğan görevinden istifa etti. Doğan, seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için bu kararı aldığını açıkladı. Karara sosyal medyadan tepki yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Hatay Valisi görevinden istifa etti! Karara tepki yağıyor...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından en büyük yıkımlardan birinin meydana geldiği Hatay'da Vali Rahmi Doğan görevinden ayrıldı.

VEKİL ADAY ADAYI OLACAK

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Doğan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde  Sivas'tan milletvekili aday adayı olmak için bu kararı aldığını söyledi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Öte yandan çok sayıda kullanıcı, valinin aday adaylığı için istifa etmesine tepki gösterdi.  Bir kullanıcı, "Depremde hayatını kaybedenlerin kırkı bile çıkmadı henüz. Hatay Valisi, "Milletvekili Aday Adayı" olmak üzere istifa etmiş. Sivas halkı gereğini yapacaktır da, sizin yatacak yeriniz yok." ifadelerini kullandı. 

Bir diğer kullanıcı ise "Valisi olduğu şehirde taş üzerinde taş kalmamışken ; ikbal uğruna değil, hicap uğruna istifa etseydi. Böyle çağ görmedik" dedi. 

Bir başka sosyal medya kullanıcı ise, "Milletvekili, vatandaşın ihtiyacını ve talebini seslendiren birey değil midir? Cumhuriyet tarihinin en büyük afetini yaşayan dünyanın konuştuğu Hatay'da şehrin bir numaralı amiri olan kişinin 'vekillik' için orayı terk etmesi üzücü" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.