Hava Durumu

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü var!

Kahreden haber Burdur'dan geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonunda 5 kişi hayatını kaybetti. 5 kişinin de yaralandığı kazada 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken feci kazayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2023 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2023 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü var!

Burdur’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 2’si ağır 5 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi yönlendirildi.

YARALILARIN TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

Kaza, Burdur-Karamanlı yolu Hacılar mevkiinde yaşandı. Otomobil sürücüsü kontrolü kaybedip karşı şeride geçerek başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirirken, 2’si ağır 5 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada ölen tarım işçilerinin yakınları ise hastanenin önünde yoğunluk oluşturdu. Burdur Valisi Ali Arslantaş ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder de kaza yerine gelerek bilgi aldı.

Kahreden haber Burdur'dan geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonunda 5 kişi hayatını kaybetti. 5 kişinin de yaralandığı kazada 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken feci kazayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.