Hava Durumu

İş dünyası şokta! Denize düşen Türk iş insanı hala aranıyor, aileden ilk açıklama...

Dünyaca ünlü bir markanın Türkiye distribütörü olan ünlü iş insanı Dilek Ertek dün Tahiti'de kruvaziyer gezisi sırasında güverteden okyanusa düştü. Yaşanan acı olay iş dünyasını derinden sarsarken Ertek'in cansız bedenine ise henüz ulaşılamadı. Ailesi tarafından yapılan açıklamada aramaların ve soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2022 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2022 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İş dünyası şokta! Denize düşen Türk iş insanı hala aranıyor, aileden ilk açıklama...

Dünyanın en ünlü lüks mücevher markalarından Tiffany Co.'nun uzun yıllardır Türkiye distribütörlüğünü yapan Dilek Ertek tatile gittiği Tahiti'de talihsiz bir kaza geçirdi.

TEKNEDEN DÜŞTÜ

Türkiye Tiffany CO'nun sahibi sosyetenin ünlü ismi Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Tahiti'de içinde bulunduğu tekneden denize düştü.

CESEDİ HALA BULUNAMADI

Ertek'in ölümü yakınlarında ve iş dünyasında şok etkisi yarattı. İş insanına hâlâ ulaşılamazken, bölgede arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

AİLEDEN İLK AÇIKLAMA

Öte yandan Dilek Ertek'in oğlu Gökçe Atuk'un Avukatı Didem Konaş Büyükpınar tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Türkiye'de cemiyet hayatının sevilen insanlarından ve dünyaca ünlü mücevher markası Tiffany&Co'nun uzun yıllardır distribütörü, müvekkilim iş adamı Gökçe Atuk'un annesi, iş kadını Dilek Ertek gemi seyahatinde talihsiz bir kaza geçirmiştir. Gemi Pasifik Okyanusu'nda seyir halinde iken, 26.10.2022 tarihinde Dilek Ertek denize düşmüştür. Dilek Ertek'i arama çalışmaları bugüne kadar maalesef olumlu sonuç vermemiştir. Elim kazanın meydana geldiği gemi Tahiti'de bulunan Papeete limanına geldikten sonra kaza ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. Annesi Dilek Ertek'in gemiden düştüğünü öğrenen müvekkil iş adamı Gökçe Atuk derhal Papeete'ye gitmiştir. Dilek Ertek'in tek çocuğu olan Gökçe Atuk, Papeete'de bulunan adli makamların kaza ile ilgili soruşturmanın çok yönlü yapılması konusunda avukatlarıyla uğraş vermektedir. Bu elim kaza sonrasında aile çok üzgündür ve bu konuda basında gerçek olmayan haberlerin çıkmaması için bu basın açıklaması yapılmıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.