Hava Durumu

İşe gitmek için evlerinden çıkanlar fark etti! Çocuk parkında korkunç manzara...

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sabah saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar korkunç bir manzarayla karşılaştı. Çocuk parkının kaydırak demirlerine kendini asan adamı görenler hemen ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri evli ve 4 çocuk babası olan 65 yaşındaki şahsın hayatını kaybettiğini belirlerken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2022 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2022 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İşe gitmek için evlerinden çıkanlar fark etti! Çocuk parkında  korkunç manzara...

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Selvilitepe Mahallesi'ndeki Şehit Hakan Uykan Çocuk Parkı'nda sabah saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, korkunç manzarayla karşılaştı.

KENDİSİNİ KAYDIRAK DEMİRİNE ASARAK İNTİHAR ETTİ

Bir kişinin kendini kaydırak demirine asarak intihar ettiğini gören vatandaşlar, durumu emniyet ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler evli ve 4 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Ö.M.'nin (65) kendisini kaydırak demirlerine asarak intihar ettiğini tespit etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ö.M.'nin cenazesi önce Turgutlu Devlet Hastanesi morguna ardından da İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.