Hava Durumu

Kahreden haber! Ekmeğinin peşindeki kadından geriye sadece bu acı manzara kaldı...

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 12 katlı binanın 11'inci katındaki dairenin camlarını silmek isteyen temizlik görevlisi kadın, dengesini kaybedip beton zemine düşerek yaşamını yitirdi. Olayın tanığı bir vatandaş, "Baktık ki kadın aşağıda, ev sahibi de bizden öğrendi. Çocuk odasında temizlik yaparken ayağının altına sandalye almış kadın, muhtemelen aşağı düşüyor oradan da" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kahreden haber! Ekmeğinin peşindeki kadından geriye sadece bu acı manzara kaldı...

Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda 12 katlı binanın 11'inci katındaki dairenin camlarını silmek isteyen temizlik görevlisi 45 yaşındaki Emine Gök, bir anda dengesini kaybedip beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

POLİS EKİPLERİ İNCELEME YAPTI

Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, inceleme yaptı. Ekiplerin incelemesinin ardından Gök'ün cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

"AYAĞININ ALTINA SANDALYE ALMIŞ KADIN"

Olayın tanığı bir vatandaş ise, "Bir kadının düştüğüne dair haber geldi ve araştırma yaptık. 11'inci kata çıktık, 'Abla böyle bir durum var, sizin görevli çalışıyor mu?' dedik o da, 'Var da çalışıyor herhalde, lavaboya gitti. Yemek hazır, gelmesi lazım' dedi. Baktık ki kadın aşağıda, ev sahibi de bizden öğrendi. Çocuk odasında temizlik yaparken ayağının altına sandalye almış kadın, muhtemelen aşağı düşüyor oradan da" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.