Hava Durumu

Kahreden haber! Şehitlerimiz var...

İçişleri Bakanlığı, "Şırnak'taki operasyonda 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 güvenlik korucumuz ve 1 jandarma personelimiz ağır yaralanmıştır" açıklamasında bulundu. Bakanlık'tan yapılan başka açıklamada, ağır yaralanan bir jandarma personeli de şehit düştü

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kahreden haber! Şehitlerimiz var...

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde dün başlatılan operasyon devam ediyor.Operasyon kapsamında, bugün arazi araması sırasında mağarada sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı.

2 JANDARMA PERSONELİ ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Çıkan silahlı çatışma sonucunda, 2 terörist daha silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda toplam 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 güvenlik korucumuz ve 1 jandarma personelimiz ağır yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir."

OPERASYONDA 3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde Bestler Dereler bölgesinde J-SİHA, Atak taarruz helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı destekli, jandarma özel harekat (JÖH), jandarma komando ve güvenlik korucularının katıldığı istihbarata dayalı nokta operasyonunda dün 1 teröristin silahıyla etkisiz hale getirildiği hatırlatıldı.

BİR JANDARMA DAHA ŞEHİT DÜŞTÜ

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, operasyonda ağır yaralanan bir jandarma personeli daha şehit oldu. Şehit sayısı 3'e yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.