Hava Durumu

Kamyon asker uğurlayan kalabalığın arasına daldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Hatay'da freni patlayan hafriyat kamyonu asker uğurlama eğlencesinin yapıldığı alana daldı. İlk belirlemelere olayda 12 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2023 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2023 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kamyon asker uğurlayan kalabalığın arasına daldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Hatay'ın Belen ilçesinde kahreden bir kaza yaşandı. Henüz sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen hafriyat kamyonunun freni, Topboğazı mevkisinde Belen yokuşundan indiği sırada patladı. Refüjü geçen kamyon önündeki tıra çarptı. Kontrolden çıkan kamyon park halindeki araçlara da çarpıp sürükledi.

ASKER UĞURLAYAN KALABALIĞIN ARASINA DALDI

Yolun karşısına geçen hafriyat kamyonu, asker uğurlamak için bir akaryakıt istasyonunun olduğu bölgede toplanan kalabalığın arasına daldı. Kamyon ve çarptığı 2 minibüs alev alırken, büyük korku ve paniğin yaşandığı bölgeye çok sayıda jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yol araç trafiğine kapatılırken, yanan araçlar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

12 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

12 aracın hasar gördüğü olayda ilk belirlemelere göre 12 kişinin hayatını kaybettiği, 31 kişinin yaralandığı belirtildi. İtfaiye, sağlık ve AFAD ekiplerinin olaya müdahalesi sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.