Hava Durumu

Kan donduran cinayet! Önce eski eşini sonra kendini öldürdü...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir kişi, eski eşini silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Adam olay yerinde hayatını kaybederken, kadın ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken cenazeler Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2022 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2022 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kan donduran cinayet! Önce eski eşini sonra kendini öldürdü...

Edinilen bilgiye göre, Bandırma'da döşemecilik yapan Mustafa Akman ile Günaydın Mahallesi 41 sokakta kuaförlük yapan Esra Altınkaynak (37) bir süre önce evliliklerini bitirmişlerdi.

Kurtuluş Caddesi'nde sabah saatlerinde pastaneye ekmek almaya çıkan Esra Altınkaynak (37) arkadan yaklaşan Mustafa Akman'ı (51) görünce bağırmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belinden silahını çıkaran Akman, Esra Altınkaynak’ı başından vurdu. Akman aynı silahla kendini de vurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mustafa Akman’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Esra Altınkaynak ise hastaneye kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Esra Altınkaynak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Döşemecilik yaptığı öğrenilen Mustafa Akman’ın ikinci, Esra Altınkaynak’ın ise dördüncü evliliği olduğu, sonu ölümle biten ilişkide ikilinin çok kısa bir süre evli kaldığı öğrenildi.

Savcı olayla ilgili soruşturma başlattı ve cenazeler Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.