Hava Durumu

Köpeği ezmemek için manevra yaptı, sonrası korkunç! Can kayıpları var...

Gaziantep'te yol ortasında duran köpeğe çarpmamak adına için şoförünün manevra yaptığı servis minibüsü, park halindeki kamyonete çarptı. Kazada kamyonet arkasında altyapı çalışması yapan 2 işçi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2022 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2022 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Köpeği ezmemek için manevra yaptı, sonrası korkunç! Can kayıpları var...

Kaza,  Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi 9. Cadde üzerinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen şoför, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için, işçi servisi minibüsüyle manevra yapınca yol kenarında park halindeki kamyonete çarpıp sürükledi.

Kamyonetin arkasında altyapı çalışması gerçekleştiren telekomünikasyon şirketi işçileri Fatih Akar ile Mehmet Patlar, aracın altında kalarak sıkıştı.

BİRİ OLAY YERİNDE, DİĞERİ HASTANEDE CAN VERDİ

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi, kamyonet ile duvar arasında kalan Akar ve Patlar'ı sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde Mehmet Partlar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, acil serviste tedaviye alınan Fatih Akar da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kazada, servis minibüsünde bulunan ve yaralanan 3 kişinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde; yol ortasındaki köpeğe çarpmamak için şoförünün manevra yaptığı servisin kamyonete çarpma anı yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.