Hava Durumu

Köprüde silahlı saldırı! Ölü ve yaralı var...

İstanbul Haliç Köprüsü'nde bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı nedeniyle otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı, sürücü ise aracı bırakarak kaçtı. Polis kayıplara karışan saldırganların peşine düşerken olay yerinde 41 kovan tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2023 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2023 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Köprüde silahlı saldırı! Ölü ve yaralı var...

Bademlik mevki D-100 Karayolu Haliç Köprüsü istikametinde sabah saat 06.30 sıralarında seyir halinde olan otomobile, yan yoldan gelen içinde iki kişinin olduğu plakasız bir araçtan ateş açıldı.

BİR KİŞİ YARALANDI, ŞOFÖR KAÇTI

Saldırıya uğrayan ve içinde 3 kişinin olduğu öğrenilen otomobilden de diğer araca silahla karşılık verildi. Saldırıya uğrayan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Çatışma sonucunda otomobilde, arka koltukta oturan bir kişi hayatını kaybederken, şoförün yanındaki koltukta oturan kişi yaralandı. Şoförün ise otomobili bırakarak kaçtığı belirtildi. Yaralanan kişi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SALDIRANLAR DA ARABAYI BIRAKIP KAÇTI

Saldırıyı gerçekleştiren kişiler de otomobili yaklaşık 50 metre ileride bırakarak kaçtı. Aracın arka ve yan camında kurşun izleri olduğu ve bir camının patladığı görülürken, polisin yaptığı incelemede arka ve ön plakaların otomobilin içine saklandığı tespit edildi.

41 KOVAN TESPİT EDİLDİ

Öte yandan olay yerinde 41 kovan tespit edildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor. Saldırının ardından Haliç Köprüsü'nün Edirne istikametinde, orta yol tamamen trafiğe kapatıldı.

Olay yerinden ilk görüntüler:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.