Hava Durumu

Korkunç olay! Sokakta yürürken seken kurşun gözüne girdi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Gökhan K.'nın tabancayla vurduğu Uğur Çakır'ı yaraladığı olayda, seken kurşunlardan biri yüzüne isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 32 yaşındaki Onur Mert sol gözünü kaybetti. Olaydan sonra kaçan şüpheli ise polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2022 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2022 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Korkunç olay! Sokakta yürürken seken kurşun gözüne girdi!

Ortahisar ilçesinde kentin en kalabalık sokağı olan, yayaların kullandığı Uzun Sokak'ta dün saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda Gökhan K., bir iş yerinin önünde duran Uğur Çakır'a tabanca ile ateş etti. Çakır bacaklarından yaralanırken, seken kurşunlardan biri sokakta yürüyen Onur Mert'in yüzüne isabet etti. Çakır ve Mert kanlar içerisinde yığılırken, şüpheli ise kaçtı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı.

O ANLAR KAMERADA

Trabzon'a gezmek için geldiği öğrenilen Onur Mert'in vurulduğu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; kalabalık sokakta yürüyen Mert'in bir anda yüzünü tutarak yığıldığı, silah sesleri üzerine kalabalığın sokakta panikle kaçıştığı yer aldı. Bu arada ayağından vurulan Uğur Çakır'ın olay yerine gelen babası ise fenalık geçirdi.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan şüpheli Gökhan K., polisin takibi sonucu silahı ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Olayda seken kurşunun isabet ettiği Onur Mert'in Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Kurşun isabet ettiği sol gözünü kaybeden Mert'in ameliyata alındığı, göz bütünlüğünün korunmaya çalışıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.