Hava Durumu

Otel çalışanları gözlerine inanamadı! Balayı çiftinin sır ölümü...

Nevşehir'de feci bir olay meydana geldi. Kentin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'ya balayı için gelen bir çiftin otel odasında cansız bedeni bulundu. Üzerlerinde silah, kesici alet yarası ve darp izi bulunmayan çiftin ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Otel çalışanları gözlerine inanamadı! Balayı çiftinin sır ölümü...

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar köyünde bulunan bir otelde meydana gelen olayda, otel çalışanları, balayını geçirmek için geçtiğimiz pazar akşamı Kapadokya’ya gelen Mutlu (27) ve Kader (24) Akbaş çiftinin sıcak hava balonu için gelmediklerini fark etti.

Odaya giden çalışanlar, kapıyı açınca çiftin hareketsiz şekilde yattığını gördü. Hemen sağlık ekiplerine haber veren çalışanların ihbarı üzerine otele gelen ekipler, yaptıkları müdahalede çiftin yaşamlarını yitirdiğini tespit etti. Jandarma ekipleri güvenlik önlemi alarak odada inceleme yaptı.

SİLAH, YARA, DARP YOK

Jandarma ekiplerinin çalışmasının ardından silah, kesici alet yarası ve darp izi bulunmayan çiftin cansız bedeni otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.