Hava Durumu

Selin vurduğu ilde büyük gerginlik! Belediye başkanının üzerine yürüdüler...

Şanlıurfa'da sel sularına kapılan 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor. Depremin ardından gelen sel felaketi nedeniyle çaresiz kalan vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e tepki gösterdi. Beyazgül'ün korumalarından birinin vatandaşa silah çektiği öne sürüldü. Bu iddia şehri ayağa kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Selin vurduğu ilde büyük gerginlik! Belediye başkanının üzerine yürüdüler...

Şanlıurfa'da dün akşamdan beri etkili olan sağanak sonucu bazı dereler taştı, araçlar suyun içinde kaldı. Kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkisini sürdüren sağanak nedeniyle merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde çok sayıda sokak ve cadde su altında kaldı.

ALT GEÇİT TAMAMEN SUYLA DOLDU

Karaköprü ilçesinde bulunan Akpiyar Deresi'nin bazı yerlerde taşması sonucu yan tarafından geçen 35 Metre Yolu'nda su birikintileri oluştu. Kent merkezindeki Abide Kavşağı'ndaki alt geçit ise tamamen suyla doldu. Bölgeye yönlendirilen dalgıçlar, tedbir amaçlı arama çalışması başlattı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ ARANIYOR

Su baskınları nedeniyle bazı alt geçitler ile ana güzergahlarda ulaşımın güçlükle sağlanırken Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamayla kentte 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişiyi arama çalışmalarının ise devam ettiğini duyurdu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEPKİ

Öte yandan Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından selin vurduğu Şanlıurfa'da vatandaşlar bölgede incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e tepki gösterdi.

ZABITALAR ARAYA GİRDİ, BEYAZGÜL UZAKLAŞTIRILDI

İnternete düşen görüntülerde kalabalık bir ekiple selin etkili olduğu noktalarda inceleme yapan Beyazgül'ün üzerine doğru yürüyen kalabalığa zabıta ekiplerinin müdahale ettiği ve belediye başkanının o noktadan uzaklaştırıldığı anlar yer aldı.

"KORUMALARDAN BİRİ VATANDAŞA SİLAH ÇEKTİ" İDDİASI

Görüntülerin servis edilmesinin ardından ortaya atılan bir iddia ise büyük ses getirdi. Vatandaşların tepki gösterdiği Beyazgül'ün korumalarından birinin kalabalığa doğru silah doğrulttuğu ve bu hareketin gerilimi tırmandırdığı öne sürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.