Hava Durumu

Skandal olay! Evini muayenehaneye çeviren Suriyeli, sahte doktor çıktı!

Malatya’da bir Suriyeli, kendisini doktor olarak tanıtarak, muayenehaneye çevirdiği evinde yabancı uyruklu şahısları muayene ederken suçüstü yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Skandal olay! Evini muayenehaneye çeviren Suriyeli, sahte doktor çıktı!

Malatya Valiliği konu hakkında yaptığı açıklamada, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Hasan Varol Mahallesi’nde yaşayan S.E. isimli Suriyeli kendisini Kadın Doğum ve Dahiliye Doktoru olarak tanıttığı ve Suriyelileri evinde muayene ettiği ihbarının alınması üzerine ekiplerin harekete geçtiğini belirtti.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Suriyeli sahte doktor S.E. evinde muayene yaparken suçüstü yakalandı. Şahsın, muayenehane olarak kullandığı evinde gerçekleştirilen aramalar esansında; 2 adet stetoskop, 2 adet tansiyon ölçme aleti, 1 adet muayene kayıt defteri ile 837 adet çeşitli marka ilaçlar ele geçirildi.

Aynı zamanda, evde yapılan aramalarda, yapılan muayenelerden elde edildiği düşünülen 56 bin 500 TL ile 2 bin 410 Euro ve bin 264 dolar ele geçirildi. Suriyeli sahte doktor gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.