Hava Durumu

Tamirci gördüğünde korkudan ne yapacağını şaşırdı! Çamaşır makinesinden öyle bir şey çıktı ki...

Sahibi tarafından ısıtma sistemi arızalı diye tamirciye götürülen çamaşır makinesinin içinden yürekleri ağza getiren ve şaşkınlık yaratan bir şey çıktı. Makineyi tamir etmeye çalışan yaklaşık 30 yıldır bu işi yaptığını söyleyen tamirci, "Üst kapağını açtığımda şoke oldum. O kadar korktum ki sonrasında makineyi yere yatırdık. Ben daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2022 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2022 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Tamirci gördüğünde korkudan ne yapacağını şaşırdı! Çamaşır makinesinden öyle bir şey çıktı ki...

Isıtma sistemi çalışmayan çamaşır makinesi sahibi tarafından Sakarya'daki bir tamirciye götürüldü. Yaklaşık 30 yıldır tamircilik yapan Halim Sağlam, tamir için makineyi sökmeye başladı. Makinenin üst kapağını söken Sağlam, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Yaklaşık 1.5 metrelik yılan derisini gören Sağlam, korkuyla yılanın makinenin içerisinde olabileceğini düşündü.

Üst kapağını açınca gördüğü manzara üzerine makineyi tamamen sökmeye başlayan Sağlam, bir arkadaşını da yardıma cağırdı.

Yaklaşık 30 yıldır beyaz eşya tamiri işi ile uğraştığını söyleyen Halim Sağlam daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığını söyledi. Sağlam yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Üst kapağı açtığımda kafası üst tarafta gövdesi ise aşağılarda olan yaklaşık bir buçuk metrelik bir yılan derisi çıktı. Çok şaşırdım ve korktum. Hemen arkadaşımı çağırdım. Yılanın kendisi içeride mi diye düşündüm. Sonrasında makinayı yatırıp altına falan baktık. Ama yılan yoktu derisini çıkarıp gitmiş" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.