Hava Durumu

Türkiye bir kez daha sarsıldı! Cani anne ormanda 3 yaşındaki kızını öldürdü...

Türkiye, uyuşturucu bağımlısı caninin annesini öldürüp boğazını kestiği olayın şokunu atlamadan Adana'dan gelen haberle bir kez daha sarsıldı. Psikolojik sorunları olup uyuşturucu kullanan Eylül Yıldırım adlı kadın, ormana götürdüğü 3 yaşındaki kızı Hiranur'u tabancayla öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2022 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2022 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Türkiye bir kez daha sarsıldı! Cani anne ormanda 3 yaşındaki kızını öldürdü...

Olay, Sarıçam ilçesinde meydana geldi. Bir süre önce boşandığı öğrenilen Eylül Yıldırım, iddiaya göre, psikolojik sorunlar yaşayıp, uyuşturucu kullanmaya başladı. Ailesiyle de sorunları olduğu öne sürülen Yıldırım, kızı Hiranur ile dün akşam ormana gitti.

Yıldırım, eski eşinin tabancasıyla kızını vurarak öldürdü. Aynı silahı başına dayayıp, ateşleyen Yıldırım, yaşamına son verdi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Ormanda bulunan anne ile kızının cansız bedenleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Acı haberi alan Yıldırım ailesi ve yakınları, morga gelerek gözyaşı döktü. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Eylül Yıldırım ile kızının cenazeleri, toprağa verilmek üzere İmamoğlu ilçesine götürüldü.

ESKİ EŞ GÖZALTINDA

Yıldırım’ın eski eşi ise olayla ilgili gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.