Hava Durumu

Türkiye'de her yer bahar orası kış!

Türkiye'nin birçok bölgesi adeta baharı yaşarken Sivas'ta kış acı yüzünü göstermeye başladı. Şehirde gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altında düşmesiyle her taraf buz tuttu. Araç sahipleri trafiğe çıkmadan önce camlarındaki buzu kazımak zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2022 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2022 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Türkiye'de her yer bahar orası kış!

Sivas’ta hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte otomobil camları buz tuttu. Sabah araçlarına binmek isteyen sürücüler buz tutan araçlarının camlarını kazıyarak temizledi.

Kürşat Karadağ adlı vatandaş, Sivas’ta sıcak havaların kısa sürdüğünden bahsederek “Zaten Sivas’ta bir buçuk ay güneş görüyoruz, onda da ısınamıyoruz.

Ben taksicilik yapıyorum, ısıtıcı taktım araca yoksa ısınmıyor. Ben camın üzerindeki buzu kazırken 4 tane kart kırdım. Sivas’a kış geldi, bundan sonra zor işimiz” dedi.

Hasan Demir adlı vatandaş ise, Sivas’ın kış memleketi olduğunu belirterek, “Bizim memleketimiz kış memleketi, artık kışa doğru gidiyoruz. Bu mevsimlerde üstünüzü kalın giymeniz lazım. Araç camları da haliyle donacak yani, Sivas’ta araç camları donmazsa olmaz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.