Hava Durumu

Türkiye güne bir vahşetle uyandı! Zorla girdiği evde katliam yaptı, ardından kendini astı...

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir kişi zorla girdiği evde, uzaklaştırma kararı bulunan ve boşanma aşamasındaki karısı ve 9 ile 12 yaşları arasındaki çocuklarını bıçaklayarak öldürdü. Şahıs daha sonra evde kendisini asarak intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2022 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2022 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Türkiye güne bir vahşetle uyandı! Zorla girdiği evde katliam yaptı, ardından kendini astı...

Ankara'nın Altındağ ilçesi Çamlık Mahallesinde bulunan 4 katlı bir apartmanda iddialara göre henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi, eşi ve çocuklarının bulunduğu apartmana gelerek kapıyı kırarak eve girdi.

EŞİNİ, KARISINI ÖLDÜRÜP KENDİSİ ASTI

Eve giren kişi eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştü. Sesleri duyan komşular polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, erkeğin önce eşini sonrasında ise 9 ile 12 yaşları arasında olan çocuklarını bıçaklayarak öldürdüğünü ve kendini astığını belirledi.

YAKINLARI ACI HABERLE YIKILDI

Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Olay yeri incelemesinin ardından ailenin cansız bedenleri Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Şahsın, eşiyle boşanma sürecinde olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararının bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.