Hava Durumu

Ünlü AVM'de büyük yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı...

İstanbul Beşiktaş Levent´te bulunan Metrocity AVM´de yangın çıktı. Yangına, 34 araç 106 personelle müdahale edildi. Yangının çatı kaynaklı olduğu ve tahliyelerin yapıldığı öğrenildi. Yangın bir saatlik yoğun bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle gökyüzünü kaplayan yoğun duman, çevre ilçelerden ve Anadolu Yakası'ndan da görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2022 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2022 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Ünlü AVM'de büyük yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı...

İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde öğle saatlerinde Metrocity adlı alışveriş merkezinin çatı kısmında yangın çıktı.

ALEVLER KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Alevlerin kısa sürede büyümesinin ardından bölgeye hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin bölgedeki yoğun trafik nedeniyle AVM'ye ulaşmakta güçlük çektiği öğrenildi.

YEMEK YİYEN VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Yangının tam da çevredeki iş yerlerinden öğlen yemeği için AVM'ye giden vatandaşların yoğunlukta olduğu sırada çıkması daha da büyük bir paniğe neden oldu. Vatandaşlar hemen bölgeden uzaklaştırıldı.

AVM'NİN İÇİNE SIÇRAMAMASI İÇİN HORTUMLA MÜDAHALE EDİLECEK

Alevlerin AVM'nin içerisine doğru sıçramaması için de itfaiye ekipleri tarafından acil olarak müdahaleye başlandığı belirtildi.

"NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL"

Canlı yayına bağlanan İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, "34 araç 106 personelle müdahale ediyoruz. Alışveriş bölümünün çatısında bir yanma var. Akıllı binalar olduğu için alt katlara gelmeyecektir alevler. Çatıda bir yangın merkez oluşmuş durumda. Nedeni henüz belli değil. Herhangi bir can kaybı ve yaralı yok ama dumandan etkilenenler olabiliyor." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.