Hava Durumu

Yalvardılar ama durmadı, izleyenler dehşete düştü: 'Abi yazık günah...'

Şanlıurfa'daki alacak verecek meselesi dehşet verici olayla sonuçlandı. Birecik'te yaşanan olayda, otomobille boş araziye giden husumetli kişilerden biri, diğerini bıçakla yaraladıktan sonra yerde sürükledi. Dehşet anlarına tanık olan ve cep telefonuyla kayda alan kadın ve çocuklar, saldırganın durması için adeta yalvardı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2022 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2022 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Yalvardılar ama durmadı, izleyenler dehşete düştü: 'Abi yazık günah...'

Birecik’e bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde yaşanan dehşet olayda iddiaya göre, ilçede yaşayan Mehmet Y. ile Dündar K. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet başladı.

BIÇAKLADI, ARKASINDAN GİDİP YERE DÜŞÜRDÜ

Otomobille boş bir alana giderek park eden şahıslar arasında kavga çıktı. Otomobilin içerisinde yaşanan kavgada Mehmet Y., Dündar K.’yi bıçakladı. Yaralanan şahıs, otomobilden inerek uzaklaşmaya çalıştı. Arkasından giden Mehmet Y., şahsı yere düşürdü.

YERDE SÜRÜKLEMEYE BAŞLADI

Mehmet Y., kanlar içerisinde kalan Dündar K.’yi yerde sürüklemeye başladı. Olayı görerek cep telefonuna kaydeden kadın ve çocuklar, Mehmet Y.’nin adama daha fazla zarar vermemesi için dakikalarca dil döktü. Dündar K.’yi bırakan şahıs, otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

YARALININ DURUMU AĞIR

Yaralının yanına giden kadın ve çocuklar, daha sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Birecik Devlet Hastanesine kaldırılan şahıs, durumu ağır olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa merkezdeki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerine giden polis ekipleri, otomobile binerek uzaklaşan şahsın Mehmet Y. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan şahıs emniyete götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.